ГоловнаПолітика

Виконком СНД заявив, що не отримував повідомлень про відкликання представників України

Представників України в органах управління Співдружністю немає з 2014 року.

Виконком СНД заявив, що не отримував повідомлень про відкликання представників України
Фото: tsn.ua

Виконком Співдружності Незалежних Держав (СНД) поки що не отримав повідомлень від України про відкликання її представників з усіх статутних органів СНД.

Про це повідомляє російське інформагентство РИА Новости з посиланням на заступника керівника прес-служби виконкому Віру Якубовську.

"У нас сьогодні вихідний. Станом на вчорашній день, жодних повідомлень ми не отримували. А що буде за вихідні, мені важко сказати", - заявила співрозмовниця агентства.

Керівник прес-служби виконкому СНД Володимир Ніканоров сказав, що це не вперше, коли представники України заявляють що-небудь, "але далі наслідків жодних немає".

"Поставте українській стороні (запитання): кого персонально вони відкликали цього разу? Річ у тім, що в апараті виконкому (СНД) нині немає співробітників від України... Раніше, до 2014 року, у виконкомі представники України обіймали досить високі посади: заступник голови, директор департаменту, заступник директора департаменту. Це серйозні були посади. Але 2014 року вони попередніх відкликали, а нових не призначили", - сказав Ніканоров.

Нагадаємо, сьогодні президент Петро Порошенко підписав указ, яким увів у дію рішення РНБО про остаточне припинення участі України в роботі статутних органів СНД.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram