ГоловнаПолітика

Порошенко призначив головою Хмельницької ОДА Вадима Лозового

Попередній голова Олександр Корнійчук стане радником президента.

Порошенко призначив головою Хмельницької ОДА Вадима Лозового
Фото: 5.ua

Президент України Петро Порошенко призначив головою Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового, перед цим звільнивши від відповідної посади Олександра Корнійчука. Про це він повідомив під час виступу в Хмельницькій області, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Моя мотивація у виборі Вадима це те, що ця людина представляє реальну економіку. І це є першим завданням, яке я ставлю як Президент - принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все для того, щоб забезпечити в Хмельницькій області інвестиційний і економічний бум", - пояснив Порошенко

Потім Порошенко вручив Лозовому посвідчення голови обладміністрації.

За словами Президента, попередній голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук стане його радником.

Нагадаємо, про відставку Корнійчука стало відомо 16 травня.

"Я йду з посади, але не йду з політичного життя, і ми з вами разом зробимо ще багато для поступального розвитку нашої держави", - написав він на своїй сторінці в Facebook, але не уточнив причини свого звільнення.

Новопризначений керівник Хмельницької ОДА Лозовий до цього був депутатом Хмельницької облради (VII скликання). На сайті цього органу зазначено, що Лозовий також обіймає посаду заступника генерального директора ТОВ "Епіцентр", а до облради його обрали від політичної партії "За конкретні справи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram