ГоловнаПолітика

Нардепа Найєма побили в центрі Києва (оновлено)

Депутат із травмами перебуває у відділенні швидкої допомоги.

На народного депутата Мустафу Найєма в центрі Києва в результаті конфлікту на дорозі напали невідомі. Про це повідомляє Громадське з посиланням на самого парламентарія.

Депутат із травмами перебуває у відділенні швидкої допомоги.

"Переді мною їхала машина, можливо, супроводу. Водій кілька разів намагався порушити правила дорожнього руху, "підрізати" мене. Я зупинився, підійшов поговорити з ним, потім викликав поліцію. Поки вона їхала, на місце приїхали ще кілька людей, що було далі, пам'ятаю не дуже добре - зазнав сильного удару, і не одного. Які травми - поки що не розумію, але дуже сильно болить голова і, напевно, щось із щелепою", - розповів виданню Найєм. 

Глава Патрульної поліції Києва Юрій Зозуля підтвердив факт нападу на парламентарія. За його словами, підозрювані спочатку зникли з місця інциденту, проте поліція їх затримала.

"Загалом четверо затриманих. Справу за певною статтею вже потім кваліфікують слідчі органи, але схоже, що це хуліганські дії", - сказав Зозуля.

На питання про те, чи передувала конфлікту ДТП на дорозі, керівник патрульної поліції відповів, що стверджувати цього наразі не може.

Оновлення. За даними Цензор.НЕТ, Найєм не пропустив мерседес G-Wagen, водій якого вийшов і вдарив народного депутата. Пізніше під'їхала ще одна машина, БМВ, водій якої також завдав ударів Мустафі Найєму.  

За словами свідків, обидва водії кавказького типу зовнішності зникли з місця інциденту. На місці працюють медики та поліція.

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах, учасників конфлікту затримали після введеного в місті плану-перехоплення. Зараз їх привезли на місце події.  

За попередніми даними, народний депутат не хотів порушувати ПДР, саме тому не пропустив водія мерседес, який збирався поїхати на заборонний знак. Через що і почався конфлікт.  

Нагадаємо, у березні нардепа Левченка побили в Києві, коли він намагався кинути "коктейль Молотова" на акції проти забудови на Татарці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram