ГоловнаПолітика

"Кримському диверсанту" Панову продовжили арешт

МЗС України висловило протест.

"Кримському диверсанту" Панову продовжили арешт
Евгений Панов
Фото: investigator.org.ua

"Верховний суд" окупованого РФ Криму 7 лютого продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою фігурантові так званої "справи українських диверсантів" Євгену Панову ще на два місяці, до 9 квітня.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

Судове засідання проходило в закритому режимі. За даними правозахисників, рішення залишити Панова в СІЗО ухвалила суддя Олена Михалькова, а клопотав про продовження терміну старший слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу УФСБ РФ у Республіки Крим і в місті Севастополі, підполковник юстиції Михайло Голишев.

Міністерство закордонних справ України висловило протест у зв'язку з продовженням арешту Панову. "Вкотре висловлюємо рішучий протест. Надумана і сфабрикована окупантом справа. Вкотре РФ грубо порушує права людини", - написала речниця МЗС Мар'яна Беца у твіттері.

Нагадаємо, 10 серпня 2016 року ФСБ РФ оголосила про запобігання в окупованому Криму терактам і затримання одного з їх організаторів - жителя Запорізької області Євгена Панова. До затримання він працював водієм автобуса АТП Запорізької АЕС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram