ГоловнаПолітика

Путін може проголосувати на виборах президента в Севастополі, - ЗМІ

На попередніх виборах Путін завжди голосував у Москві.

Путін може проголосувати на виборах президента в Севастополі, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін може проголосувати на виборах голови держави 18 березня в Севастополі, пише Коммерсантъ.

За словами одного з джерел видання, для виборів президента РФ добирають такий регіон, де можуть виникнути проблеми з явкою. На попередніх федеральних виборах Володимир Путін завжди голосував у Москві.

"Однак після зміни законодавства 2017 року голосувати за місцем перебування, а не прописки стало простіше. Експерт говорить, що приїзд Володимира Путіна "підвищить очікування в самому Севастополі, де є дефіцит адміністративних успіхів після 2014 року", - зазначає Коммерсантъ.

За словами джерела, розглядають сценарії, згідно з якими Володимир Путін проголосує або в регіоні, де доведеться обиратися одному з нинішніх т.в.о. губернаторів, або в регіоні, де можлива низька явка виборців.

При цьому інший співрозмовник видання стверджує, що "поїхати в Крим і Севастополь до виборів - правильна ідея, але навряд чи Володимир Путін буде 18 березня не в столиці".

Вибори в Росії відбудуться 18 березня - в день офіційного прийняття Криму і Севастополя до складу РФ. Вибори президента Росії на півострові пройдуть уперше.

Як повідомляли, 6 лютого Путіна зареєстрували кандидатом на посаду президента Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram