ГоловнаПолітика

Порошенко 8 лютого відвідає Австрію

У рамках візиту главу держави запрошено на Віденський бал.

Порошенко 8 лютого відвідає Австрію
Фото: пресс-служба президента

8 лютого президент Петро Порошенко на запрошення президента Австрії Александера Ван дер Беллена відвідає з робочим візитом Австрію. Про це йдеться на сайті Адміністрації Президента.

Під час візиту відбудуться двосторонні переговори глави української держави з президентом Ван дер Белленом і новопризначеним канцлером Себастьяном Курцом.

"Під час зустрічей будуть обговорені питання подальшого поглиблення політичного діалогу на найвищому рівні, торговельно-економічної та інвестиційної співпраці між двома державами, розвиток ситуації на Донбасі і зміцнення санкційної політики ЄС з метою підтримки міжнародних зусиль з відновлення територіальної цілісності і суверенітету України", - йдеться в повідомленні.

В рамках програми перебування заплановано також спільне відвідування главами держав Віденського оперного балу, на який президента України запрошено як особистого почесного гостя президента Австрії.

Віденський оперний бал - щорічний державний захід, у якому бере участь керівництво країни. Президент Австрії має честь запросити на цей захід голову однієї з держав як особистого гостя.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що Україна в 2021 році матиме перспективу членства в ЄС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram