ГоловнаПолітика

Саакашвілі підняв на сміх акцію "Кава на Хрещатику"

"У будь-якому селі Грузії я збирав більше людей, не роздаючи цукерок і кави". 

Саакашвілі підняв на сміх акцію "Кава на Хрещатику"
Фото: Макс Требухов

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі підняв на сміх акцію "Кава на Хрещатику", яку провели в неділю противники його маршів.

"У будь-який момент свого президентства, у будь-якому селі Грузії, я збирав більше людей, не роздаючи цукерок і кави", - йдеться в його фейсбуці.

Він вважає, що акція проводилася на підтримку президента Петра Порошенка, і невелика кількість учасників нібито свідчить про рейтинг глави держави.

"Коли чинний президент найбільшої країни в Європі не може зібрати більше людей на свою підтримку, ніж сьогодні зібралося на головній площі країни, а на його думку це йому зараз найбільше і потрібно, йому пора серйозно задуматися про свої найближчі перспективи", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, що з 17 жовтня прихильники Саакашвілі щотижня проводять у неділю масові антиурядові акції. Наймасовішою з них став марш 10 грудня, коли на вулиці Києва вийшло до 10 тисяч чоловік.

17 грудня людей вийшло менше, але цей марш завершився сутичками з поліцією та Національною гвардією і спробою штурму Жовтневого палацу. Саакашвілі збирався розмістити там якийсь "штаб", але не погодив це з дирекцією закладу. Прихильники політика намагалися захопити будівлю силою, їм це не вдалося.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram