ГоловнаПолітика

Москаль: Балога не розуміє, що його ера закінчується на Закарпатті

Губернатор вважає, що Балога нервує, оскільки підпадає під люстрацію

Москаль: Балога не розуміє, що його ера закінчується на Закарпатті
Фото: Росана Тужанська

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль називає коаліцію в облраді "антибалогівською". Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

"Мені кажуть, мовляв, в облраді сформована коаліція "під Москаля". Я з цим не згоден. Це - "антибалогівська" коаліція. Ми сформували її з тими політичними силами, які виступають проти клану Балог.

Що стосується "Єдиного центру" (фракція партії Віктора Балоги - LB.ua), то ця фракція практично розпалася. Один депутат - Василь Лазоришинець - взагалі не приходить на сесії, тому що очолює Інститут Амосова і працює день і ніч. Один з двоюрідних братів Балоги - Василь Петьовка - залишив лави партії "Єдиний центр" (є нардепом від групи "Воля народу" - LB.ua). Його підтримують 6-7 депутатів фракції "Єдиного центру" в облраді, які фактично не голосують разом з фракцією ", - заявив Москаль.

На репліку про те, що публічно Балога каже, що Петьовка продався "Волі народу", голова Закарпатської ОДА зазначив:

"Кому тільки Балога не продавався. Нехай би на себе подивився. Він починав з СДПУ (о), Медведчук і Суркіс зробили його губернатором області. Потім він плюнув їм в обличчя і пішов до Ющенка. А коли побачив, що Ющенко - політичний кінець, переметнувся до Партії регіонів. Працював два роки міністром з питань надзвичайних ситуацій в уряді Азаров.

Чому він так нервує зараз? Розуміє, що підпадає під люстрацію і не може десять років працювати на державній службі. Балога не розуміє, що його ера закінчується на Закарпатті. Він ще намагається втриматися в регіоні. Але того "всемогутнього" Балоги, перед яким тремтіли жителі Закарпаття, вже немає", - додав Москаль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram