ГоловнаПолітика

Порошенко прийшов на презентацію "Книги Добра"

До створення книги долучилися понад триста тисяч дітей.

Порошенко прийшов на презентацію "Книги Добра"
Фото: http://knyga-dobra.blogspot.com

Президент Петро Порошенко відвідав презентацію "Книги Добра", яку створювали більш ніж 300 тис. людей.

"Книга Добра" - абсолютно унікальний проект, створений за участю волонтерів, журналістів і художників, відомих українців, серед яких Любомир Гузар, Ада Роговцева, Іван Драч та Марія Матіос. Але головні її творці - більш ніж триста тисяч дітей, які поділилися добром з усією країною, всім світом. Цей збірник кращий від будь-якої дипломатії, просування і рекламних кампаній розповість світу про Україну. Про те, які ми насправді, і про всі наші чесноти", - написав він у фейсбуці.

Презентація проходить у приміщенні Міністерства закордонних справ України.

Як йдеться на сайті проекту, до створення книги з історіями та ілюстраціями про добро долучилися понад 300 тис. людей. "Книга Добра" має на меті стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро у повсякденному житті, вселяти віру в мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях і показати всьому світові Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми.

Книга створювалася в майстернях Центру української культури в м. Таллінн (Естонія), зшивалася із саморобного, так званого черпаного паперу (у ньому, крім целюлози, використовуються матеріали для декорації - наприклад, пелюстки троянд, сіно, нитки, зерна кави).

Заплановано виготовлення 100 екземплярів ексклюзивних "Книг Добра" і 10 тис. друкованих книг. 25 унікальних книг разом з друкованими копіями передадуть в обласні центри України бібліотекам і загальноосвітнім школам.

Заплановано презентацію і передавання "Книги Добра" у майже 50 країн світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram