ГоловнаПолітика

У "Київавтодор" прийшли з обшуком у справі про розтрату 11 млн гривень

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У "Київавтодор" прийшли з обшуком у справі про розтрату 11 млн гривень
Фото: kyivcity.gov.ua

Правоохоронці проводять обшуки в приміщеннях комунальної корпорації "Київавтодор" за підозрою в розтраті 11 млн гривень.

Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

"Генеральна прокуратура спільно з Головним слідчим управлінням Національної поліції, департаментом захисту економіки Нацполіції і управлінням з питань запобігання та виявлення корупції КМДА сьогодні проводять обшуки і вилучення документів у комунальній корпорації "Київавтодор", - сказав Кличко.

Він також зазначив, що обшуки проводять у чотирьох дорожньо-експлуатаційних підприємствах Святошинського, Деснянського, Подільського та Оболонського районах, а також у деяких підрядних організаціях.

Нагадаємо, в березні в "Київавтодорі" провели обшук у справі про розкрадання "сотень мільйонів гривень". Раніше Державна аудиторська служба виявила завищення вартості дорожніх робіт у столиці на 11 млн гривень. Також під час ревізії було виявлено порушення законодавства в сфері держзакупівель.

На балансі "Київавтодору" більш ніж 2 тис. столичних вулиць загальною протяжністю 1667 кілометрів. Корпорація обслуговує проїжджу частину, тротуари, пішохідні переходи, мости, систему зливової каналізації тощо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram