ГоловнаПолітика

НАЗК подало припис Кличкові на ще одного підлеглого

Начальник управління КМДА боротьби з корупцією не позбувся корпоративних прав.

НАЗК подало припис Кличкові на ще одного підлеглого
Фото: liga.net

Національне агентство України з запобігання корупції (НАЗК) подало припис мерові Києва Віталію Кличку про порушення вимог законодавства про етичну поведінку, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів та інших порушень закону.

Йдеться про порушення з боку начальника управління з питань запобігання та виявлення корупції апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Сергія Красюка, повідомляють на сайті агентства.

Красюк не передав належних йому корпоративних прав в управління іншій особі протягом 30 днів після призначення на посаду.

Для усунення виявлених порушень НАЗК вимагає провести службове розслідування і притягнути винну особу до відповідальності.

Нагадаємо, в жовтні НАЗК внесло припис Кличкові через те, що генеральний директор Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста ("Київзеленбуд") Михайло Наконечний не передав у визначений законом термін належних йому підприємств і корпоративних прав - ТОВ "Київська свічкова фабрика "- в управління іншій особі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram