ГоловнаПолітика

У Києві проходить Міжнародний енергетичний форум Open Energy Week Анонс

Пряму трансляцію Форуму можна подивитися за посиланням.

У Києві проходить Міжнародний енергетичний форум Open Energy Week

З 23 по 27 жовтня в Києві проходить Міжнародний енергетичний форум «Тиждень Відкритої Енергетики» (Open Energy Week), в якому беруть участь представники державних і приватних компаній паливно-енергетичної галузі, чиновники і народні депутати. Організатор Форуму - Всеукраїнська Енергетична Асамблея.

Під час першої сесії фахівці обговорювали поточну ситуацію в паливно-енергетичному комплексі України, підготовку до опалювального сезону 2017-2018 років, забезпеченість ОЕС власними енергоресурсами, а також питання диверсифікації поставок енергоресурсів.

Голова Ради Всеукраїнської Енергетичної Асамблеї і модератор Форуму Іван Плачков висловив надію, що під час Форуму вдасться зробити висновки, які дозволять дати рекомендації депутатам Верховної Ради й уряду, щоб стабілізувати ситуацію, забезпечити громадян України комфортним життям.

«Сьогодні ми проводимо стратегічні реформи в електроенергетиці, на газовому ринку. Входячи в осінньо-зимовий період, ми хвилюємося - недостатньо запасів вугілля на складах ТЕС. На сьогодні вони становлять лише 1 100 000 тонн», - заявив під час виступу екс-міністр енергетики України Іван Плачков.

За його словами, за результатами Форуму буде підготовлено резолюцію, звернення до трьох гілок влади - виконавчої, парламентської і президентської.

Форум Open Energy Week - це п'ять днів професійної і відкритої дискусії, обміну досвідом і планами розвитку паливно-енергетичної галузі України між досвідченими фахівцями ПЕК, інвесторами, представниками влади та експертами.

Пряму трансляцію Форуму можна подивитися за посиланням.

Міжнародний енергетичний форум пройде 23-27 жовтня за адресою: "Гольф Центр Київ"/Гранд Хол, Оболонська набережна, 20.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram