ГоловнаПолітика

Аваков спростував наявність конфлікту з Порошенком

Міністр заявив, що в них дружні та товариські відносини з часів Майдану.

Аваков спростував наявність конфлікту з Порошенком
Фото: Владислав Мусиенко

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував інформацію ЗМІ про те, що в нього виник конфлікт із президентом Петром Порошенком через дії поліції під час мітингу 17 жовтня.

"Ніякого конфлікту з президентом України я не маю. Ми дружньо контактуємо, наші відносини цілком приязні і, я би сказав, товариські, якщо можна сказати так про відносини міністра і президента", - розповів він у коментарі 112 каналу.

Аваков сказав, що такі відносини встановилися в них ще з часів Революції гідності.

"Разом з тим у мене є свій погляд на низку питань, і це моя робота - свою позицію просувати, а робота президента й інших функціонерів - з приводу неї дискутувати. І те, що вищі державні діячі час від часу збираються і обговорюють актуальні питання, - це нормально. І дійсно, всі ці обговорення не відбуваються гладко, але в рамках нормальної робочої дискусії. Такого, як, наприклад, ох, вони посварилися і кинули один в одного склянку води, - такого немає. Склянка води - тільки для одного [Саакашвілі]", - заявив він.

Нагадаємо, минулого тижня низка ЗМІ повідомила, що Порошенко й Аваков посварилися після того, як на вулиці Грушевського встановили намети. Президент нібито був незадоволений тим, що співробітники правоохоронних органів, підконтрольні Авакову, дозволили це зробити.

Міністр Аваков є ключовим представником "Народного фронту" в уряді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram