ГоловнаПолітика

Ляшко назвав Тимошенко брехухою, вона його - бобиком і чихуахуа

Колишні партнери по партії і коаліції посварилися на погоджувальній раді.

Ляшко назвав Тимошенко брехухою, вона його - бобиком і чихуахуа
Фото: delo.ua/Виталий Головин

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко обмінялися образами на засіданні погоджувальної ради у вівторок.

Конфлікт спровокував Ляшко, який звинуватив Тимошенко в корупції під час свого виступу.

"Шановна Юліє Володимирівно, коли ви говорите про офшори, поверніть 200 млн доларів, які у 96 році вивели разом з Лазаренком. Це буде найкращий приклад антиофшорної боротьби. Коли ви говорите про корупцію, скажіть своєму партнеру Онищенку, нехай повернеться в Україну і постане перед судом за 3 млрд, вкрадені на нафтогазових свердловинах, і фінансування міністра екології, призначеного за вашою фракцією", - сказав він.

Ляшко заявив, що його політична сила виступає за те, щоб у Верховній Раді було "менше таких брехунів, які сидять у цьому залі", і вказав при цьому в бік Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" у відповідь сказала, що попередні президенти намагалися "принизити її ім'я", але не змогли це зробити.

"І якщо Порошенко зараз хоче зі мною боротися, якщо Порошенко хоче мене і моє ім'я політично принижувати, нехай виходить проти мене самостійно, а не через своїх чихуахуа. Потрібно президенту боротися своїми руками, а не бобиків, які гавкають за його вказівкою", - заявила Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram