ГоловнаПолітика

Штепа заявила про готовність стати президентом України в 2018 році

"А якщо ні, то мені достатньо буде мого міста Слов'янська".

Штепа заявила про готовність стати президентом України в 2018 році
Фото: Предоставлено Евгением Плинским

Колишній мер Слов'янська Неля Штепа заявила, що в 2018 році готова очолити Україну на посту президента.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"У нас був старець Зосима, царство йому небесне, він давним-давно сказав: ти в 2018 році керуватимеш Україною. Мені поставили запитання, чи справдиться передбачення цього старця, який, як Ванга, у нас тут шанується. Я вам так скажу: якщо це треба буде, я готова. Все в руках Господа Бога, якщо Господь Бог вирішить, що потрібна країні мама, яка дійсно зробить цю країну багатою і мирною, то так. А якщо ні, то мені достатньо буде мого міста Слов'янська...", - сказала Штепа.

Вона також продовжує наполягати на своїй невинності.

"Усі чудово розуміють, що здали місто працівники міліції, СБУ, прокуратура - це все були вказівки зверху, і далі є ці вказівки. Просто вирішили швиденько покарати одну невинну людину для того, щоб приховати інших винуватих людей. Тому я скажу, що це дуже складно, але якщо треба буде, я буду президентом", - додала екс-мер Слов'янська.

Нагадаємо, Штепу затримали 11 липня 2014 року. Її звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України й участі в діяльності терористичної групи. На суді вона пояснювала, що закликала президента Росії Володимира Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, які в полоні її били, а інтерв'ю для російських видань були зроблені "під дулом автомата". Запобіжний захід Штепі неодноразово продовжували.

20 вересня суд звільнив Штепу з-під варти. Вона повинна постійно перебувати в Слов'янську і носити електронний браслет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram