ГоловнаПолітика

Мер Дніпра зняв заборону на пересувні цирки на час візиту Саакашвілі

"Прошу всіх місцевих глядачів не ображати артистів".

Мер Дніпра зняв заборону на пересувні цирки на час візиту Саакашвілі
Фото: dyvys.in

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що призупинив заборону на пересувні цирки в місті на час візиту екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Відповідне розпорядження він опублікував у Фейсбуці.

"13 червня минулого року своїм розпорядженням я заборонив у Дніпрі гастролі пересувних цирків з тваринами. На час візиту Михайла Саакашвілі і "Руху нових сил" у ввіреному мені земляками місті припиняю дію зазначеного розпорядження", - написав Філатов.

Він також звернувся до поліції з проханням забезпечити громадський порядок.

"Прошу всіх місцевих глядачів не ображати артистів. Від вас провокацій тільки і чекають", - додав мер Дніпра.

Фото: Борис Філатов

Нагадаємо, в неділю Саакашвілі зі своїми прихильниками вирушили на пункт пропуску "Шегині", де вони прорвали оточення і перетнули держкордон. Разом із Саакашвілі незаконно перетнули кордон п'ять діючиих нардепів і колишній голова СБУ Валентин Наливайченко. Генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв притягнути до кримінальної відповідальності організаторів незаконного перетину держкордону. Поліція порушила кримінальну справу.

Ввечері Саакашвілі приїхав у Львів, де його особисто зустрів мер міста, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий.

Саакашвілі заявив, що написав заяву до Міграційної служби з проханням надати йому статус особи, яка потребує додаткового захисту. Він також звинуватив поліцію в тому, що в нього "вкрали" паспорт.

Саакашвілі заявив, що перебуває на території України легально і має намір відвідати всі регіони України "для роботи з електоратом". Він уже відвідав Чернівці, а також заявив, що 19 вересня планує приїхати в Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram