ГоловнаПолітика

ГПУ прокоментувала обшук у приймальні нардепа Добродомова

З березня 2014 року ГПУ розслідує злочинні схеми Курченка і пов'язаних з ним екс-чиновників.

ГПУ прокоментувала обшук у приймальні нардепа Добродомова
Фото: rbc.ua

Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом заволодіння злочинною організацією екс-президента Віктора Януковича під керівництвом бізнесмена Сергія Курченка майном і грошима "Нафтогазу України", "Укрнафти" і "Укргазвидобування".

Про це повідомляє прес-служба ГПУ в Фейсбуці.

З березня 2014 року ГПУ почала розслідування злочинних схем Курченка і пов'язаних з ним екс-чиновників.  Під час розслідування встановлено всі наявні кримінальні провадження, в яких досліджувалися злочинні схеми Курченка, всі вони об'єднані в одне провадження.

"Під час слідства 31 серпня заплановано низку обшуків у приміщеннях колишніх високопоставлених чиновників правоохоронних органів, які підозрюються в скоєнні і прикритті злочинів злочинної організації. Так, на дверях одного з приміщень в Києві виявлено напис про наявність там громадської приймальні народного депутата Дмитра Добродомова. Водночас на офіційному порталі Верховної Ради відомості про реєстрацію приймальні за цією адресою відсутні", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що слідчі запропонували представникам народного депутата надати документи, що підтверджують користування зазначеним приміщенням.

"Встановлено, що партійна організація в особі народного депутата за договором позики безоплатно використовує приміщення, іпотекоутримувачем якого є один з колишніх високопоставлених чиновників України. Оскільки в кримінальному провадженні зараз відсутні відомості про причетність Добродомова до злочинів, обшук в приміщенні партійної організації не проводився", - відзначили в ГПУ.

Нагадаємо, сьогодні вранці нардеп Добродомов заявив про спробу обшуку в своїй приймальні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram