ГоловнаЕкономікаБізнес

ГПУ купить два автомобілі Land Cruiser за 1,3 млн гривень кожен

Сума потенційних угод на 4% нижча від загальної очікуваної вартості закупівлі.

ГПУ купить два автомобілі Land Cruiser за 1,3 млн гривень кожен
Фото: www.segodnya.ua

Генеральна прокуратура 28-29 серпня провела два аукціони для закупівлі нових легкових автомобілів Toyota Land Cruiser на загальну суму 12,36 млн гривень.

Про це повідомляють у системі ProZorro, пишуть "Наші гроші".

Найнижчі ціни на торгах запропонувало ТОВ "ВіДі Автострада" з групи "ВіДі" Віталія Джуринського. Якщо фірму визначать переможцем, вона поставить за 11,83 млн гривень 2 чорні автомобілі Toyota Land Cruiser 150 Prado 2.8 Comfort по 1,28 млн гривень і 15 чорних автомобілів Toyota Corolla 6 CVT Style по 619 тис. гривень.

На ринку першу модель продають по 1,35 млн гривень, а другу - по 624 тис. гривень.

Зазначають, що сума потенційних угод на 4% нижча від загальної очікуваної вартості закупівлі. На тендері для позашляховиків єдиним конкурентом було дніпровське ТОВ "Фірма" Алмаз Мотор, ЛТД "Олексія Шоха і Олександра Корнієнка з групи компаній "Алмаз", а для седанів - хмельницьке ТОВ "Гранд-Мотор" Тетяни Дерешук і депутатки Красилівської міськради Марії Гвоздьової.

У торгах стосовно автомобілів Corolla також хотіло взяти участь ТОВ "Торговий дім "Євромоторс", але його не допустили до аукціону через невідповідність технічним вимогам.

Нагадаємо, раніше Кабмін зменшив оклади керівництву ГПУ і збільшив прокурорам середньої ланки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram