ГоловнаПолітика

Пинзеник: НАБУ запропонувало Онищенку свідчити проти Мартиненка

Нардеп мав запис розмови.

Пинзеник: НАБУ запропонувало Онищенку свідчити проти Мартиненка
Фото: 24tv.ua

Національне антикорупційне бюро запропонувало бізнесменові-втікачу і нардепу Олександру Онищенку дати свідчення проти ще одного фігуранта кримінального провадження НАБУ Миколи Мартиненка. Про це заявив в інтерв'ю "Лівий берег з Сонею Кошкіною" народний депутат, заступник голови регламентного комітету Павло Пинзеник, пославшись на розмову з Мартиненком.

"Він (Мартиненко - ред.) показав мені, зокрема, дуже цікаве відео, де пан Онищенко спілкується за допомогою відеозв'язку - відеоконференція або скайп - з паном Калюжанським, заступником директора НАБУ Ситника, який пропонував Онищенку дати свідчення на Мартиненка", - розповів Пинзеник, правда, про давність запису мови немає. За його словами, він має відео і готовий надати його.

Нагадаємо, в березні минулого року Олександр Онищенко вже заявляв, що на допиті в НАБУ його попросили надати компромат на Мартиненка, однак він відмовився це робити. Зі свого боку НАБУ тоді заявило, що Онищенка дійсно викликали на допит як свідка у провадженнях, у яких фігурує Мартиненко.

Докладно про зв'язки Пинзеника з Мартиненком можна прочитати в повному тексті інтерв'ю: "Павло Пинзеник: “Генпрокурор почав власну виборчу кампанію. Тут жодних сумнівів немає”". 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram