ГоловнаПолітика

Пинзеник: агент Катерина пропонувала в Раді співробітництво різним людям

"Але попалися помічниця Полякова і нардеп Розенблат".

Пинзеник: агент Катерина пропонувала в Раді співробітництво різним людям
Фото: 24tv.ua

Агент НАБУ Катерина, яка протягом тривалого часу вела таємну зйомку народного депутата Борислава Розенблата, домовляючись від імені іноземної компанії про його та нардепа Полякова посередництво у внесенні правок до закону про видобуток бурштину, була помічена у Верховній Раді. Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" розповів голова регламентного комітету Павло Пинзеник.

"Ця агент Катерина ходила по Верховній Раді, мені навіть представники секретаріату нашої фракції розповідали про те, що вона питала, з ким домовитися про якісь правки до закону про бурштин. Це були не тільки народні депутати, не тільки помічники Полякова і Розенблата, це були й інші люди", - розповів Пинзеник.

При цьому він уточнив, що агент НАБУ пропонувала співпрацю різним людям, але так сталося, що "попалися помічниця народного депутата Полякова і народний депутат Розенблат". Участь у цьому самого Полякова Пинзеник, незважаючи на докази, надані НАБУ, категорично спростовує, запевняючи, що його помічниця - Тетяна Любонько - діяла від власного імені. Водночас він заявив, що гарантує Любонько весь можливий захист: "Тому що кожен має право на захист".

Докладно про це та багато іншого читайте в повному тексті інтерв'ю "Павло Пинзеник: “Генпрокурор почав власну виборчу кампанію. Тут жодних сумнівів немає”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram