ГоловнаПолітика

Держгеонадра відмовляли Розенблату у внесенні поправок до закону про бурштин - Бояркін

Екс-глава Держгеонадр Бояркін просить НАБУ з'ясувати ситуацію з "бурштиновим скандалом" Розенблата.

Держгеонадра відмовляли Розенблату у внесенні поправок до закону про бурштин - Бояркін
Николай Бояркин
Фото: geo.gov.ua

Колишній глава Держслужби геології і надр Микола Бояркін направив заяву у Національне антикорупційне бюро з вимогою з'ясувати ситуацію з "бурштиновим скандалом" Борислава Розенблата.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також екс-чиновник заявив про свою готовність відзвітувати за всі рішення, ухвалені ним на посаді керівника відомства.

"Як і обіцяв, звернувся до НАБУ з вимогою з'ясувати ситуацію з корупційним бурштиновим скандалом. Будучи в.о. Госгеонадр, я жодного разу не прийняв пропозиції Розенблатта про внесення змін до закону про бурштин, тому що вони не відповідали вимогам законодавства і експертності. Тому, як я і очікував, мої опоненти почали цілеспрямовану дискредитацію моєї ділової репутації в ЗМІ. Ще раз підкреслюю: я готовий відзвітувати в НАБУ про кожен свій крок і кожне своє рішення на посаді керівника Держгеонадр", - написав Бояркін.

Нагадаємо, Розенблата підозрюють в отриманні 285 тис. доларів хабара за сприяння в отриманні ліцензії на видобуток бурштину. Детальніше читайте в матеріалі LB.ua "Бурштинова" справа. Серія друга: Борислав Розенблат.

Подробиці читайте на УНІАН: https://www.unian.net/politics/2025719-gosgeonedra-otkazyivali-rozenblatu-vo-vnesenii-popravok-v-zakon-o-yantare-boyarkin.html

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram