ГоловнаПолітика

Гройсман пообіцяв внести найближчим часом законопроект про приватизацію

"Нам потрібно цього року змінити законодавство у сфері приватизації".

Гройсман пообіцяв внести найближчим часом законопроект про приватизацію
Фото: Макс Требухов

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що парламент цього року повинен змінити законодавство у сфері приватизації, щоб забезпечити її конкурентність, і пообіцяв внести відповідний законопроект найближчим часом.

"Уряд України і я особисто як прем'єр-міністр акцентую увагу, що нам потрібно цього року змінити законодавство у сфері приватизації, щоб приватизація стала конкурентною. Ми найближчим часом вийдемо з такою пропозицією до українського парламенту і хочемо разом з вами напрацювати правильний законопроект, який дозволить розпочати масштабний процес залучення інвестицій в економіку", - сказав він у п'ятницю під час урядової години у Верховній Раді.

Також Гройсман жорстко розкритикував нинішнє керівництво Фонду державного майна.

"Я вважаю, що за останній рік вони нічого не зробили для того, щоб ефективно почати процес приватизації в країні, продажу державного майна, яке неефективно управляється державою і яке є корупційною годівницею, в тому числі для призначенців на ці підприємства", - сказав він .

Нагадаємо, що минулого тижня Кабмін представив проект закону "Про приватизацію", який повинен замінити сім чинних законів, які регулюють продаж державного майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram