ГоловнаПолітика

Гонтарева залишається працювати в Нацбанку, - БПП

Інформацію про можливу відставку глави НБУ назвали "перекрученою".

Гонтарева залишається працювати в Нацбанку, - БПП
Фото: Julia Berezovska/Press office NBU

Новообраний керівник фракції БПП Артур Герасимов спростував інформацію про відставку голови Національного банку Валерії Гонтаревої, і заявив, що ця інформація "перекручена".

Про це він заявив журналістам після засідання фракції, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується Національного банку, Валерія Гонтарева - прекрасний керівник НБУ, вона залишається працювати, працює. І взагалі це перекручена інформація. Я хотів би спростувати ці речі", - сказав Герасимов.

Заступник голови фракції БПП Ірина Луценко, яка в понеділок вранці повідомила про те, що Гонтарева написала заяву про відставку, після засідання фракції зазначила, що робота голови НБУ влаштовує коаліцію, і Гонтарева залишається працювати на своїй посаді.

"Це вже п'яте повідомлення преси про її заяву... Я не казала (що Гонтарева написала заяву, - ред.). У мене запитали про те, чи написала вона заяву. Я сказала: це вже п'яте повідомлення. Це повідомлення преси, але жодним чином не повідомлення Валерії Гонтаревої", - сказала Луценко.

Нагадаємо, повідомлення про можливу відставку Гонтаревої почали з'являтися вже через два місяці після її призначення в 2014 році. І відтоді не припинялися. І в 2015-му і 2016 року ця тема потрапляла на газетні сторінки. Детальніше читайте в матеріалі LB.ua "Чому Гонтарева хоче піти".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram