ГоловнаПолітика

Кабмін скасував ліквідацію "Автомобільних доріг України"

Ліквідація компанії була частиною реформування дорожнього господарства.

Кабмін скасував ліквідацію "Автомобільних доріг України"
Владимир Кистион
Фото: minregion.gov.ua

Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон заявив про зупинення процедури ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" та відновлення компанії.

Про це він сказав під час огляду снігоприбиральної техніки Одеського облавтодору в рамках робочої поїздки в Одеську область, повідомляє прес-служба уряду.

"Зараз ми зупиняємо процедуру ліквідації ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України", будемо його відновлювати, нарощувати і технічні можливості, і піднімати заробітну плату, і посилювати людськими ресурсами", - наголосив Володимир Кістіон.

Він зазначив, що головне завдання ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" - це, в першу чергу, експлуатація та утримання автодоріг.

"У нас завдання досить амбітні завдання на 2017 рік, але наші дорожньо-експлуатаційні організації в першу чергу повинні забезпечити належний рівень експлуатації", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

Водночас Кістіон висловив переконання, що серйозні об`єкти капітального ремонту та реконструкції повинні виконувати спеціалізовані організації, які мають залучатися через процедуру відповідних тендерів.

Нагадаємо, рішення про ліквідацію "Автомобільних доріг України" Кабмін прийняв у липні 2015 в рамках реформування системи автодору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram