ГоловнаПолітика

Яценюк закликав не розслаблятися після рішення Ради ЄС про безвізовий режим

Але таке рішення лідер "Народного фронту" вважає хорошою новиною.

Яценюк закликав не розслаблятися після рішення Ради ЄС про безвізовий режим

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк вітає позитивне рішення комітету постійних представників держав-членів при Раді Європейського Союзу про надання безвізового режиму Україні. "Виконавши свої зобов'язання, Україна справедливо очікує, що зустрічні кроки здійснить Європейський Союз", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

 

"Із Брюсселя надходять добрі новини. Це ще не фінал. Але це - вагомий результат", - написав Арсеній Яценюк.

 

"Починаючи з 2014 року, уряд України, який я мав честь очолювати, разом із Президентом, Верховною Радою у співпраці з громадянським суспільством, зробили все можливе для виконання умов для одержання безвізового режиму з ЄС", - наголосив він.

 

Цей курс, написав лідер "Народного фронту", продовжили нинішня коаліція та уряд. "Виконавши свої зобов'язання, Україна справедливо очікує, що зустрічні кроки здійснить Європейський Союз. Це - справа відповідальності, справедливості та довіри", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Ми наближаємося до мети. Але розслаблятися ще не можна. Наш головний висновок - ми демонструємо гідне ставлення до даного слова. І найважливішим є те, що досягаємо результатів, коли діємо разом - і керівництво держави, і політики, і суспільство", - наголосив він.

 

"Нам хочуть нав'язати розбрат. Але успіх нам принесуть лише політична єдність, відповідальна і результативна політика влади, дотримання слова і впевненість, що ми все зможемо зробити на користь Україні", - написав лідер "Народного фронту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram