ГоловнаПолітика

Кремль вибирає стратегію на придушення і тотальний контроль, - Наливайченко

"Це свідчить про втрату популярності влади".

Кремль вибирає стратегію на придушення і тотальний контроль, - Наливайченко
Фото: Макс Требухов

Лідер руху "Справедливість", екс-голова СБУ Валентин Наливайченко прокоментував ідею створення Міністерства держбезпеки РФ з розширеними повноваженнями.

Він вважає, що Україні заради її національних інтересів безпеки слід поставитися до такої інформації серйозно. У коментарі "Дню" з приводу появи "суперміністерства" ще до президентських виборів РФ 2018 року двічі голова СБУ заявив: "Щупальця спрута треба обрізати на нашій території посиленням контррозвідки, посиленням Антитерористичного центру та створенням окремого бойового Антитерористичного центру з посиленням всіх підрозділів, які в правоохоронних органах займаються безпекою громадян".

За словами Наливайченка, необхідно скоординувати всі сили і засоби правоохоронних структур безпеки.

"Для самої Росії це свідчить про втрату популярності самої влади, що останні вибори і продемонстрували, незважаючи на сфальсифіковані результати. Це свідчить і про падіння економіки, і про серйозну кризу та дезінтеграцію самої країни, і те, що влада РФ, Кремль однозначно вибирає стратегію на придушення, тотальний контроль, щоб таким чином протриматися при владі", - вважає лідер "Справедливості".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram