ГоловнаПолітика

Колишній заступник міністра закордонних справ: Україна повинна бути готова до будь-яких непередбачених ситуацій з боку РФ

Данило Лубківський нагадав про російські військові навчання "Кавказ 2016".

Колишній заступник міністра закордонних справ: Україна повинна бути готова до будь-яких непередбачених ситуацій з боку РФ
Даниил Лубкивский
Фото: facebook.com/danylo.lubkivsky

Колишній заступник міністра закордонних справ Данило Лубківський вважає, що Україна повинна бути готова до будь-яких непередбачених ситуацій з боку РФ.

"Непередбачуваність політики Кремля - це його характерна риса. І тому Україна повинна бути готовою до будь-яких непередбачених ситуацій", - сказав він напередодні в ефірі 5 каналу.

"Санкції як з боку Сполучених Штатів, так і Європейського Союзу та інших держав, істотно вплинули на економічне здоров'я Російської Федерації. Простір для маневру у цієї держави скорочується", - цитує Лубківського прес-служба партії Народний фронт. Але при цьому він вважає, що очікувати від РФ можна чого завгодно.

Однак, зауважив Данило Лубківський, політика Володимира Путіна залишається непередбачуваною: «Ця спроба тактичних провокацій, фактично диверсій у міжнародних відносинах, виконується Кремлем дуже активно».

Він нагадав, наприклад, про військові навчання "Кавказ 2016", які проводить РФ і пік яких припаде на 5-10 вересня - відразу після саміту "великої двадцятки". До ситуації навколо цих навчань, наголосив Лубківський, "потрібно ставитися з усією необхідною серйозністю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram