ГоловнаПолітика

Суд відпустив підозрюваного в незаконному збагаченні прокурора сил АТО Кулика під особисте зобов'язання

Раніше суд відсторонив Кулика від посади.

Солом'янський районний суд Києва відпустив під особисте зобов'язання підозрюваного в незаконному збагаченні відстороненого від посади прокурора сил антитерористичної операції Костянтина Кулика до 4 вересня.

Про це сказав суддя Сергій Коробенко, повідомляють Українські Новини.

Суд зобов'язав підозрюваного здати свій закордонний паспорт і прибути на першу вимогу до детективів Національного антикорупційного бюро.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрює Кулика в тому, що він незаконно оформив на свою співмешканку Ірину Німець квартиру на вулиці Івана Кудрі і паркувальне місце в Києві.

Раніше повідомляли, що суд відсторонив Кулика від посади.

Антикорупційна прокуратура клопотала про цілодобовий домашній арешт прокурора сил АТО.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро, яке працює в спайці з антикорупційною прокуратурою, напередодні повідомило про підозру Кулику за ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу (незаконне збагачення).

Текст повідомлення про підозру Кулику напередодні потрапив у ЗМІ. Кулику інкриміновано покупку дорогої нерухомості, що не відповідає рівню його доходів. Окрім того, в документі йдеться, що Кулик не вказав у декларації за 2013 рік авто Toyota Land Cruiser 100, яким він почав користуватися в 2010 році на підставі довіреності, виданої Жиліним Володимиром - батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram