ГоловнаПолітика

Москаль повертається на роботу

Начальник Закарпатської митниці залишився на своїй посаді.

Москаль повертається на роботу
Геннадий Москаль
Фото: president.gov.ua

Голова Закарпатської обладміністрації Геннадій Москаль вийде з відпустки 11 травня.

"Оскільки сьогодні начальник Закарпатської митниці Володимир Колесніков вийшов із лікарняного і взявся до роботи, я, як і було домовлено на зустрічі з Президентом Петром Порошенком, повертаюся з короткочасної відпустки і починаю виконувати повноваження голови ОДА наступного дня, тобто із середи, 11 травня", - йдеться на сайті Москаля.

Нагадаємо, 6 травня Москаль звернувся до прем'єр-міністра з проханням ініціювати його відставку, оскільки з ним не було погоджено призначення в.о. начальника Закарпатської митниці. Він також заявив, що з 7 травня йде у відставку і не буде виходити на роботу, поки цю посаду не повернуть Володимиру Колеснікову. За словами Москаля, контроль над Закарпатською митницею передають пов'язаним з нардепом Віталієм Хомутинніком людям як розплату за голоси групи "Відродження" на підтримку призначення Володимира Гройсмана прем'єром.

Сам Гройсман заявив, що не буде просити Президента звільнити Москаля, і висловив надію на співпрацю з губернатором у боротьбі з корупцією і контрабандою.

7 травня Порошенко провів зустріч із Москалем і повідомив, що той залишиться на своїй посаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram