ГоловнаПолітика

У Рівненську область ввели спецпідрозділ "Дніпро-1"

Проти нелегальних видобувачів бурштину кинули бійців АТО.

У Рівненську область ввели спецпідрозділ "Дніпро-1"

На північ Рівненської області для боротьби з нелегальним видобуванням бурштину прибули бійці спецпідрозділу МВС "Дніпро-1".

Цю інформацію журналістам підтвердив новопризначений голова Рівненської поліції Сергій Князєв, повідомляє radiotrek.rv.ua.

"Щодо того, що журналісти або громадяни бачили на півночі області спеціалізований транспорт із символікою спецпідрозділу" Дніпро-1", то ви маєте рацію. Спецназ прибув до нас і виконує завдання, які перед ним ставить оперативний штаб. Завдання оперативного характеру, тому коментувати оперативні дії немає сенсу", - сказав він.

Введення Нацгвардії в Рівненську область Князєв коментувати відмовився.

"Я не коментував би того, чого ще немає. Що буде завтра - буде коментувати нам життя", - сказав він.

Нагадаємо, напередодні в Сарненському районі на півночі Рівненської області нелегальні копачі бурштину побили правоохоронців.

Раніше голова Рівненської області звернувся до голови МВС з проханням ввести у північні райони області війська Нацгвардії, щоб зупинити незаконне видобування бурштину.

В Україні процвітає нелегальне видобування бурштину на території Рівненської, Житомирської та Волинської областей. Влада з цим нічого не може вдіяти.

"Дніпро-1" - полк МВС, тривалий час воював у зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram