ГоловнаПолітика

Деканоїдзе повідомила про масове оскарження в судах результатів переатестації

Винесено два рішення про поновлення міліціонерів, які провалили переатестацію.

Деканоїдзе повідомила про масове оскарження в судах результатів переатестації
Фото: www.mvs.gov.ua

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що реформу поліції можуть звести нанівець рішення судів про поновлення на посаді працівників МВС, які не пройшли переатестацію.

Про це Деканоїдзе розповіла в інтерв'ю журналістам програми "Схеми".

"Я відчуваю реванш міліції, реванш тих співробітників, які не пройшли переатестацію. Майже всі вони звернулися до суду. Конвеєром відбуваються закриті засідання, і я дуже боюся, що стара судова система зробить усе, щоби знищити реформу поліції", - заявила вона.

Голова Нацполіції повідомила, що вже є два рішення суду про поновлення на посаді працівників МВС, які не пройшли переатестацію.

"Однак таких рішень може бути більше, тому що оскарження рішень переатестаційних комісій у судах почалося тільки три тижні тому. Люди, які займалися вимаганням, бандитизмом, не можуть знайти собі місце поза міліцейською системою, вони прагнуть повернутися, щоб займатися цим у вже оновленій поліції", - зазначила Деканоїдзе.

Нагадаємо, поліція офіційно почала працювати з 7 листопада. Щоб служити в нових органах поліції, всі працівники міліції повинні пройти переатестацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram