ГоловнаПолітика

Звільнений прокурор Кудрявцев: усе майно подарували дід, батько і дядько

Клан Кудрявцевих виявився успішним і в прокурорській справі, і в бізнесі.

Звільнений прокурор Кудрявцев: усе майно подарували дід, батько і дядько

Слідчий з особливо важливих справ прокуратури Києва Євген Кудрявцев (син колишнього заступника генерального прокурора Віктора Кудрявцева), який звільнився з органів прокуратури після журналістського розслідування, розповів, що все майно, яке фігурувало в цьому матеріалі, йому подарували.

"Квартира по вулиці Протасів Яр у Києві разом із двома паркомісцями була подарована мені в 2012 році на підставі договору дарування моїм дядьком Олександром Кудрявцевим, який займався вугільним бізнесом і проживав у місті Донецьк, квартиру він купив у 2008 році за власні кошти", - повідомив він "Українським новинам".

"Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2007 року випуску, житловий будинок і земельну ділянку в Івано-Франківській області подарував мені дідусь, який після відставки з посади судді, 13 років тому, займався бізнесом і мав можливість робити мені такі подарунки ще до початку моєї роботи в прокуратурі", - сказав він.

Земельні ділянки в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області були куплені його дружиною за гроші батьків.

Батько Кудрявцева після звільнення з органів прокуратури з 2010 року також займається бізнесом і постійно надає сім'ї сина матеріальну допомогу.

"Моя сім'я завжди надавала мені матеріальну підтримку, що повністю виключило будь-яку необхідність незаконного збагачення або отримання протизаконної вигоди під час виконання службових обов'язків, що можуть підтвердити мої вже колишні колеги й інші люди з якими я "перетинався" по роботі", - повідомив він .

Нагадаємо, Кудрявцев став об'єктом журналістського розслідування, яке з'ясувало, що стиль його життя не вписується в зазначені в декларації про доходи суми. 2 грудня Кудрявцев подав рапорт про відставку і 7 грудня був звільнений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram