ГоловнаПолітика

Черновецький вирішив ощасливити грузинів

Екс-мер Києва вирішив балотуватися зі своєю партією до парламенту Грузії.

Черновецький вирішив ощасливити грузинів
Леонид Черновецкий
Фото: www.segodnya.ua

Колишній мер Києва Леонід Черновецький вирішив стати грузинським політиком і зробити життя цієї країни краще.

"До 64-років я повністю реалізував себе - створив один із найбільших банків України - «Правекс», тричі обирався народним депутатом України і двічі мером Києва! Залишок життя хочу провести в Грузії - країні, яку люблю всім серцем і схиляюся перед її народом. Мені боляче дивитися, як більшість цих прекрасних людей живуть за межею бідності! Я знаю, як зробити життя кожного грузина кращим, щасливішим, комфортнішим, більш захищеним, тому вирішив створити партію «За щасливу Грузію» і брати участь у майбутніх парламентських виборах", - написав він у Фейсбуці.

"Живу зараз і бачу своє майбутнє, тільки працюючи на благо Грузії і народу Грузії! Тому всі бізнес-проекти, якими займався раніше, передаю своєму синові - Степану, і дякую Богові за те, що він дав мені таку надійну опору! Я присвячую себе повністю благодійності та політичній діяльності!"- додав він.

Нагадаємо, Черновецький після усунення з посади мера Києва в 2010 році в Україні практично не з'являвся. У підсумку він оселився в Грузії.

У 2012 році Черновецький оголосив про створення міжнародного інвестиційного фонду. Рік тому цей фонд провів першу публічну угоду, вклавши $2,5 млн в службу доставки продуктів у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram