ГоловнаПолітика

Черновецький оголосив про похід у грузинський парламент

Колишній мер Києва буде балотуватися в мажоритарному окрузі Кобулеті.

Черновецький оголосив про похід у грузинський парламент
Леонид Черновецкий
Фото: www.segodnya.ua

Колишній мер Києва Леонід Черновецький оголосив про участь у парламентських виборах у Грузії.

У своєму фейсбуці він заявив про намір балотуватися на посаду мажоритарного депутата в окрузі Кобулеті як незалежний кандидат, повідомляє Грузія-Online.

"Я прийняв рішення балотуватися депутатом у мажоритарному округу Кобулеті. Від політичної партії я не відмовився і ніколи не відмовлюся! Партія буде, і вона буде працювати на народ Грузії! І ми все одно проведемо в парламенті закони, про які я багато говорив і підписи під підтримкою яких ми збирали! Але партію виставляти в парламент на цих виборах я не наважився, тому що не зміг підібрати навіть 10 людей з юридичною освітою, які могли б міняти закони Грузії на краще! Тисячі людей підтримували мене в моєму прагненні змінити життя грузин на краще, але це все ж прості люди, а потрібні професіонали! Тож партія ще попереду, і ми продовжимо збирати кращих у кандидати в депутати!" - написав Черновецький.

"Чому я вирішив балотуватися в Кобулеті, тому що я живу в Кобулеті 5 років, я сусід тих, кому пропоную свою кандидатуру на посаду мажоритарного депутата, тому знаю всі наші спільні проблеми не з чуток і живу з ними щодня! Мені зрозуміле і близьке все те, що болить жителям рідного міста: бідність, відсутність інфраструктури, соціального захисту тих, хто його потребує перш за все - дітей і людей похилого віку, немає роботи, немає перспектив для молоді, відсутність інвестицій, курортний регіон, який потрібно розвивати... Усе це тільки основні проблеми, вирішенню яких я готовий присвятити себе! І головне - знаю, як це зробити! Я знаю, що ви і Бог мене підтримаєте, адже я хочу, щоб мій народ, мої співгромадяни, мої сусіди жили в достатку і щасті!" - додав він.

Нагадаємо, Черновецький після відсторонення від посади мера Києва 2010 року в Україні практично не з'являвся. У підсумку він оселився в Грузії. У грудні 2015 року Черновецький заснував партію "Щаслива Грузія", проте в травні з'явилася інформація, що він припинив її фінансувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram