ГоловнаПолітика

Порошенко прокоментував затримання Геннадія Корбана

Президент заявив, що це не остання гучна справа

Порошенко прокоментував затримання Геннадія Корбана
Фото: dyvys.in

Президент Петро Порошенко стверджує, що затримання лідера партії "Укроп", бізнесмена Геннадія Корбана - не перша і не остання гучна справа. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, яке транслювалося в неділю ввечері.

"Моя реакція проста. Кілька тижнів тому, коли парламент знімав недоторканність з народного депутата, я твердо пообіцяв: це тільки початок, і процеси боротьби з корупцією та відновлення законності триватимуть ", - сказав він.

"Позиція друга: я наполягаю, щоб розслідування має проходити прозоро і викликати довіру суспільства. І позиція третя: на Корбані ніхто зупинятися не буде, і у нас немає імунітету від притягнення до відповідальності за корупцію ні в кого", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що силовики можуть прийти як до представників чинної влади, так і до членів команди колишнього президента Віктора Януковича. При цьому на запитання, хто буде наступним, Порошенко не відповів. "Силовики краще знають, а президент у цей не повинен втручатися", - відповів Порошенко журналістам.

Нагадаємо, Геннадія Корбана підозрюють у створенні організованого злочинного угруповання, розкраданні коштів в особливо великих розмірах, викраданні людей, викраденні автомобіля.

Його затримали у суботу, 31 жовтня. Слідство має намір клопотати про арешт Корбана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram