ГоловнаПолітика

Колишній заступник Коломойського йде на вибори з партією "Відродження"

Політична сила висунула понад 2000 кандидатів у місцеві ради Дніпропетровської області

Колишній заступник Коломойського йде на вибори з партією "Відродження"
Фото: zik.ua

Екс-заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського Святослав Олійник буде балотуватися в депутати Дніпропетровської обласної ради від партії "Відродження". Про це стало відомо під час партійної конференції "Відродження", що відбулася 22 вересня в Дніпропетровську, повідомляє"РБК-Україна".

Коментуючи своє рішення, Олійник наголосив на важливості компромісного діалогу в суспільстві на противагу роздуванню внутрішньої ворожнечі.

"Зараз, під час місцевих виборів, я бачу, що радикальна частина суспільства вимагає нових революцій і каже, що нинішня влада не виправдала надії людей. З іншого боку - на вибори йде "Опозиційний блок", у яких немає нічого, крім прагнення реваншу і бажання повернутися до "корита". "Відродження" - та партія, яка змогла утримати лінію компромісного спілкування і об'єднати здорові, творчі сили суспільства", - заявив Олійник.

На його думку, у "Відродженні" - управлінська та політична еліта Дніпропетровській області.

"Тут - інтелектуальний і творчий потенціал нашої області - перші серед аграріїв, промисловців, вчителів, медиків. Тут люди, які перемагають, які виведуть Дніпропетровську область, а потім і країну з хаосу і руїни на шлях сталого, поступального розвитку", - підкреслив він.

Як повідомлялося, політична партія "Відродження" на обласній конференції висунула кандидатів до Дніпропетровської обласної ради і затвердила Програму соціально-економічного розвитку до 2020 року.

Всього політична сила висунула понад 2000 кандидатів у місцеві ради Дніпропетровської області всіх рівнів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram