ГоловнаПолітика

Матіос виклав "прослуховування" підозрюваного у хабарництві комбата

Суд не зміг заарештувати військового

Матіос виклав "прослуховування" підозрюваного у хабарництві комбата
Фото: http://dumskaya.net

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос оприлюднив запис телефонної розмови комбата першого батальйону 28-ї окремої мехбригади ЗСУ, затриманого за підозрою у хабарництві.

"На підтвердження обґрунтованості підозр комбата 28-ї окремої механізованої бригади, з дозволу прокурора у справі надаю легалізований матеріал негласних розшукових слідчих дій, проведених військовою контррозвідкою СБУ. Підозрюваний підтвердив факт такої розмови... Щоб краще зрозуміти контекст розмови - «100 рублів» - це 100 тисяч гривень, «120 рублів» - 120 тисяч гривень за фуру", - написав Матіос у своєму фейсбуці.

Posted by Анатолій Матіос on 22 вересня 2015 р.

Тим часом Приморський районний суд Одеси у вівторок не зміг вибрати запобіжний захід для затриманого комбата. Як інформує "Думская", слідство попросило перенести засідання у зв'язку з необхідністю доповнити клопотання. Виявилося, що єдині докази, які наразі мають правоохоронці, - прослуховування телефонного дзвінка і свідчення затриманого водія бригади.

Нагадаємо, Матіос вчора заявив, що комбат отримав хабар 1,1 млн гривень за пропуск 10 транспортних засобів за лінію розмежування. Він також повідомив, що прокуратура два місяці документувала факти протиправної діяльності комбата і затримала його тільки після того, як 28-му бригаду повністю вивели із зони АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram