ГоловнаПолітика

Березенко відповідає на місцевих виборах відразу за кілька областей

Молодий чиновник швидко вписався в команду.

Березенко відповідає на місцевих виборах відразу за кілька областей
Игорь Кононенко
Фото: Макс Требухов

Недавно обраний народний депутат від БПП Сергій Березенко зараз веде активну роботу з підготовки партії до місцевих виборів.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповів перший заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко.

"Березенко - член президії партії, він входить в центральний штаб, веде активну роботу...", - зазначив він, додавши, що нардеп курує відразу кілька регіонів.

"Традиційно він займався сходом, але там не цілком поки що зрозуміло, де вибори відбудуться, де - ні. Також він відповідає за низку інших областей, включаючи Київську, якою ми обидва займаємося", - додав Кононенко.

При цьому він спростував інформацію про те, що попередній відбір кандидатів на вибори здійснює особисто він і Березенко, апелюючи до того, що суспільство і журналісти дуже люблять "представляти якихось "сірих кардиналів".

Зазначимо, що Сергій Березенко - молодий чиновник, виходець з гнізда Черновецького. Родинні зв’язки з Анатолієм Матвієнком дозволили йому оперативно переміститися в команду Президента Петра Порошенка. Раніше він очолював Держуправсправами. Перемігши на довиборах у Верховну Раду в серпні нинішнього року, перейшов на роботу у ВР.

Детальніше про підготовку БПП до місцевих виборів читайте у повній версії інтерв'ю "Ігор Кононенко: «Народ України голосував за бізнесмена. Це був усвідомлений вибір»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram