ГоловнаПолітика

Тарута: цей парламент себе дискредитував

Нардеп виступає за перевибори

Тарута: цей парламент себе дискредитував
Фото: 24.ua

Діючий народний депутат, екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута впевнений у необхідності обрання нового парламенту.

Про це він заявив в інтерв'ю, записаному в рамках програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Коли штормило Італію, там перевибори були практично щотри-чотири місяці. І в цьому, я думаю, немає великої проблеми. Якщо сьогодні діючі політики не відповідають тим завданням, які стоять перед країною, то їх треба замінити. Сумніваюся, що з цієї причини країна розвалиться. Навпаки, це може консолідувати країну. Якщо парламент себе дискредитував - потрібен новий парламент", - висловив упевненість Тарута.

"З точки зору консолідації суспільства, рейтинг парламенту сьогодні катастрофічний. Ну, немає у нього рейтингу сьогодні, на жаль", - додав також він.

Нагадаємо, раніше проти розпуску парламенту і проведення дострокових парламентських виборів висловлювався президент Петро Порошенко.

При цьому Тарута вважає, що глава держави, як гарант волевиявлення народу, муситиме виконати бажання громадян України, якщо вони висловляться за зміну складу Верховної Ради.

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю "На Донбасі кажуть: "Янукович був зло, але при ньому не було війни. І курс по вісім"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram