ГоловнаПолітика

Тарута заговорив про ймовірність третього Майдану

Нардеп не виключає втручання Росії

Тарута заговорив про ймовірність третього Майдану
Фото: 24.ua

"Вголос багато говориться про те, що можливий третій Майдан. І це буде вже Майдан не середнього класу, а пролетарський", - таку заяву в інтерв'ю, записаному в рамках програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною", зробив народний депутат, екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута.

За його словами, сприятимуть новим протестним настроям можуть як внутрішні загрози, так і зовнішні сили, зокрема Росія.

"[Сьогодні є] і внутрішня, і зовнішня загрози. Вони зіставні. І обидві можуть розвалити країну. Моє розуміння: Путін поставив завдання за допомогою зовнішньої агресії, а також наростання внутрішніх протиріч розвалити країну. Щоб сказати потім: бачите, я ж казав, хохли, мовляв, ні на що не здатні", - упевнений екс-губернатор.

Тарута впевнений, що Путін задався метою розвалити Україну, зігравши на складній ситуації у країні і недовірі до чинної влади серед частини населення.

У цьому ключі Тарута і кілька бізнесменів роздумують про створення партії, яка б консолідувала людей, котрі не підтримують сьогодні жодної з наявних політичних сил.

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю "На Донбасі кажуть: "Янукович був зло, але при ньому не було війни. І курс по вісім"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram