ГоловнаПолітика

Яценюк виступив за відставку міністра екології

Шевченкові пригадали польоти до Ніцци і ОАЕ

Яценюк виступив за відставку міністра екології
Игорь Шевченко
Фото: www.dyvys.in

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк виступає за відставку міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка за поведінку, яка ганьбить уряд і коаліцію.

Про це сказав на брифінгу сказав радник прем'єра Данило Лубківський.

За його словами, така заява пов'язана зі скандальним польотом в особистому літаку нардепа Олександра Онищенка, яким повертався Шевченко з Ніцци. Лубківський зазначив, що це не перша така ситуація. У січні 2015 року міністр в особистих справах літав в ОАЕ, згодом він літав за кордон навесні.

Радник прем'єра підкреслив, що Яценюк закликає партію "Батьківщина", за квотою якої потрапив в уряд Шевченко, подумати над поведінкою міністра й "ухвалити відповідальне політичне рішення" щодо нього.

"Я уповноважений прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком зробити заяву від його імені. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звертається до парламентської фракції політичної партії ВО "Батьківщина" розглянути питання про перебування Ігоря Шевченка на своїй посаді й ухвалити відповідальне політичне рішення, яке має схвалити парламентська коаліція", - заявив Лубківський.

Нагадаємо, що раніше прем'єр-міністр відчитав Шевченка за те, що той не був на місці пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram