ГоловнаПолітика

Президент має намір звільнити заступника голови СБУ Артюхова, - джерело

Артюхова звинувачують у кришуванні контрабанди нафтопродуктів з окупованих територій

Президент має намір звільнити заступника голови СБУ Артюхова, - джерело
Юрий Артюхов
Фото: golos.ua

Президент Петро Порошенко розгляне питання про звільнення першого заступника голови Служби безпеки - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління відомства Юрія Артюхова.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Відповідаючи на запитання, яка ймовірність того, що Президент прийме позитивне рішення, джерело сказало: "Вірогідність - 100%".

Нагадаємо, раніше прізвище Артюхова згадувалася в ЗМІ у контексті можливих незаконних дій, пов'язаних з контрабандою. Зокрема, із звинуваченнями проти Артюхова публічно виступила депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол. Вона звинуватила Артюхова в кришуванні контрабанди нафтопродуктів з окупованих територій. За її словами, крім бензину, Артюхов кришує також контрабандні поставки товарів від бізнес-партнерів Юрія Іванющенка - братів Аврамова та Анатолія "Зуя" Зуєва.

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Павло Різаненко заявив, що Артюхов покривав незаконне знищення людьми сина екс-президента Януковича держпідприємства "Радіопередавальний центр".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram