ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція Ради

Депутати призначать голів АМКУ і ФДМ.

У порядку денному засідання Верховної Ради на вівторок зазначено кадрові питання, а також законопроекти про роль НБУ та скасування мит на імпорт деревообробного обладнання.

Окрім проектів постанов №2881 про призначення головою Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва і №2882 про призначення головою Фонду державного майна Ігоря Білоуса, Рада розгляне призначення членів Вищої ради юстиції за парламентською квотою.

У другому читанні депутати розглянуть проект нової редакції закону "Про організацію оборонного планування" (законопроект №1547), яким передбачено скорочення термінів оборонного планування.

Також парламентарії розглянуть законопроекти №2742 про посилення незалежності та інституційної спроможності Національного банку, №2313 про забезпечення всебічного застосування закону "Про доступ до публічної інформації" для інформування громадськості про здійснювану НБУ політику рефінансування, а також №№2617 і 2618 про тимчасове скасування до 2017 року ввізного мита та податку на додану вартість на деревообробне обладнання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram