ГоловнаПолітика

Суд заарештував чотирьох "айдарівців" за звинуваченням у вбивстві

Бійці відкрили вогонь по підозрілому автомобілю в Рубіжному

Суд заарештував чотирьох "айдарівців" за звинуваченням у вбивстві
Фото: runews.su

Краматорський міськсуд Донецької області 22 листопада заарештував чотирьох бійців батальйону "Айдар", яких підозрюють у вбивстві водія в Рубіжному.

Про це повідомляє агентство УНН з посиланням на прокуратуру. Агентство також подає позивні заарештованих бійців батальйону "Айдар" - "Бодя", "Бінго", "Різві" і "Депутат".

Як сказано у зведенні ГУ МВС Луганської області, злочин стався 19 листопада близько 20.35. Чотири військовослужбовці батальйону "Айдар" на автомобілі "Volkswagen Transporter" в районі провулка Куйбишева в Рубіжному спробували зупинити автомобіль "ВАЗ-21011" бежевого кольору з підозрілими особами.

Намагаючись втекти від військовослужбовців, водій автомобіля наткнувся на цегляний паркан біля будинку у провулку Куйбишева.

"Під час огляду місця події в автомобілі "ВАЗ-21011" виявлено три кульові отвори в кузові з лівого боку і з вогнепальним пораненням у спину труп водія 1978 р.н. (місцевого жителя, раніше осудженого). Пасажирів автомобіля, раніше осуджених місцевих жителів (1976 і 1986 р.н.), затримали військовослужбовці на місці. З місця події вилучено: гранату РГД-5, дві стріляні гільзи калібру 7,62 мм, патрон калібру 5,45 мм. Труп водія направлено на СМЕ для встановлення причини смерті", - сказано в повідомленні.

Кримінальне провадження за п.5 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) КК України веде Військова прокуратура Південного регіону України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram