ГоловнаСуспільствоЖиття

"Айдар" відпустив сімох бранців

Мешканців Луганської області затримали незаконно

"Айдар" відпустив сімох бранців
Фото: Макс Левин

Батальйон спеціального призначення "Айдар" відпустив сімох незаконно затриманих громадян. Про це йдеться в повідомленні прес-служби луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Минулого тижня голова Луганської ОДА Геннадій Москаль у своєму зверненні до міністра оборони і начальника Генштабу вказував на тривожну ситуацію з викраденнями людей, які набувають на Луганщині все більшого масштабу. Надавалися конкретні прізвища людей, яких невідомі люди в камуфляжі і з автоматичною зброєю серед білого дня затримували в людних місцях і вивозили в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Сімох затриманих громадян утримували військовослужбовці батальйону "Айдар".

Серед звільнених - двоє підприємців із Сєвєродонецька, двоє жителів Старобільського району та троє співробітників УМВС в області.

"Усіх цих людей незаконно утримували у військовій частині В0624, а після втручання Москаля в понеділок звільнили і відпустили додому", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, за даними Москаля, в Луганській обл. в жовтні викрали 62 осіб, із них 36 (станом на 3 листопада) досі не знайдено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram