ГоловнаПолітика

Донецький губернатор обізвав Захарченка самозванцем з автоматом

Кіхтенко відмовився вести переговори з ДНР

Донецький губернатор обізвав Захарченка самозванцем з автоматом
Фото: Униан

Начальник Донецької області Олександр Кіхтенко вважає, що ватажок ДНР Олександр Захарченко - самозванець, і не збирається вести переговори з ним. Про це він сказав на прес-конференції в Красноармійську.

"Я із Захарченком не розмовляв і розмовляти не збираюся. У нас різні вагові категорії. Я - генерал армії України, а він - самозванець, який бігає з автоматом. Про що я можу з ним говорити?" - сказав губернатор.

Кіхтенко розповів, що коли був на зустрічі з місією ОБСЄ в Дебальцевому, зустрічався з одним з представників керівництва ДНР.

"Про таких у народі кажуть: синяк синяком. Про що з ним можна говорити? Він сидить синій і заляканий, що далі нікуди. Вони ж не самостійні гравці", - зазначив губернатор.

Він заявив, що єдина сфера, де можливі переговори, - це робота комунальних служб, які єдині для української та окупованих територій Донецької області. Але ці переговори, за словами Кіхтенка, вестимуть його підлеглі, які відповідають за роботу ЖКГ.

Нагадаємо, що 2 листопада на територіях, підконтрольних бойовикам, пройшли вибори ватажка ДНР, які засвідчили перемогу Олександра Захарченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram