ГоловнаПолітика

Аваков закликав "Правий сектор" влитися в силові структури

Напередодні міністр виступив з критикою ПС

Аваков закликав "Правий сектор" влитися в силові структури
Арсен Аваков
Фото: news.online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі у понеділок зі спікером та членом організації "Правий сектор" Бориславом Березою закликав ПС легалізувати свої підрозділи в структурах Збройних сил України, МВС чи СБУ.

Про це повідомив радник Авакова Антон Геращенко у своєму "Фейсбуці".

"Аваков з повагою ставиться до внеску членів організації "Правий Сектор" у боротьбі з тероризмом. Але разом з тим міністр МВС укотре акцентував увагу офіційного представника організації "Правий сектор" на необхідності легалізації своїх членів, охочих захищати незалежність і єдність України зі зброєю в руках", - написав Геращенко.

Він повідомив, що на зустрічі також обговорили питання обмеження незаконного трафіку зброї із зони АТО у інші області України.

Сторони домовилися регулярно обмінюватися інформацією та співпрацювати у справі захисту України від терористичної загрози в рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, 17 серпня Аваков назвав "Правий сектор" нелегальним збройним формуванням, а також виступив з критикою лідера ПС Дмитра Яроша. Настільки різку реакцію міністра викликав "ультиматум" "Правого сектору" президенту з вимогою очистити МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram