ГоловнаПолітика

Київський програміст заявив про блокування електронних рахунків Губарєва та Болотова

Свою діяльність він веде у рамках проекту "Українські кібервійська"

Київський програміст Євген Докунін заявив, що домігся від Webmoney та "Яндекс. Гроші" блокування електронних рахунків деяких представників Донецької та Луганської народних республік, зокрема, лідера луганських  сепаратистів  Валерія Болотова та одного з лідерів донецьких - Павла Губарєва.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Сьогодні я заблокував рахунки Болотова, лідера ЛНР. Гаманці Валерія Болотова у системі WebMoney, "Яндекс.Гроші" та QIWI вказані на його сайті bolotov-lg.ru. У системах WebMoney та "Яндекс. Гроші" гаманці вже заблокували, у QIWI теж повинні заблокувати. Поки що отримав відповідь, що у QIWI вивчають це питання, але враховуючи, що вони заблокували інші рахунки після моїх звернень, то і з цим буде те ж саме", - стверджує Докунін у повідомленні від 13 січня.

У понеділок він заявив, що черговою його "жертвою" став Губарєв.

"Сьогодні я заблокував нові рахунки. Це рахунки ДНР та Павла Губарєва у системі WebMoney, "Яндекс. Грооші" та QIWI, зазначені на сайтах (vk.com / battalion_novorossia та gubarev.org). Банківські рахунки в них зазначені на Катерину Губарєву. Я знайшов їх ВК, а коли вночі дали мені адресу персонального сайту Губарєва, то виявилося, що це ті ж рахунки. Зазначу також, що вчора бійцями Українських Кібер Військ також були заблоковані телефони ДНР та Губарєва. У системах WebMoney та "Яндекс. Гроші" гаманці вже заблокували, у QIWI також повинні заблокувати (вже майже дві доби чекаю)", - написав він.

Доказ Докуніна блокування рахунків Губарєва
Фото: facebook.com/eugene.dokukin
Доказ Докуніна блокування рахунків Губарєва

Свою діяльність Докунін веде у рамках створеного ним проекту "Українські кібервійська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram