ГоловнаПолітика

У Донецькій області обстріляли українських десантників, - Тимчук

Одного з нападників поранили

У неділю, 20 квітня, близько 20:00 у Добропільському районі Донецької області були обстріляні українські десантники, що несли службу на об'єкті в зазначеному районі.

Про це повідомив у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, посилаючись на оперативні дані групи "Інформаційний спротив".

Згідно з повідомленням, обстріл вчинили бойовики, які під'їхали на мотоциклах.

"Українські десантники відкрили у відповідь вогонь. За попередніми даними, один з нападників поранений. Він і ще 2 нападників бойовиків затримані військовослужбовцями і передані правоохоронним органам. З боку десантників потерпілих немає", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про стрілянину в Слов'янську, біля с. Билбасівка. Там у ніч проти 20 квітня о 2:20 до блокпоста прихильників так званої "Донецької народної республіки" під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь по людях, які там чергували. У відповідь теж пролунали постріли. У результаті перестрілки з боку активістів убито трьох людей (два місцеві жителі, 1957 та 1972 р.н., особу третього встановлюють) і трьох людей поранено.

Нападники на двох автомобілях, близько дванадцяти осіб, поїхали з місця події в напрямку Харківської області. При цьому вони забрали із собою вбитих і поранених, їх кількість невідома.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram