ГоловнаПолітика

Чечетов: Україна не підтримала заклику Кличка до страйку

На думку "регіонала", керівництво "УДАРу" недооцінює свого лідера

Чечетов: Україна не підтримала заклику Кличка до страйку
Фото: http://blog.i.ua

Україна не підтримала заклику лідера "УДАРу" Віталія Кличка до проведення страйку. На це звернув увагу народний депутат України, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"До заклику "УДАРу" провести сьогодні хоча б на годину страйк прислухалася Європа. Зупинилася Німеччина, оголосивши страйк на підтримку Кличка (який має вид на проживання в цій країні)... Америка також його підтримала...", - звернув увагу політик, повідомляє

прес-служба ПР.

"І слід було б злякатися, що це призведе до поглиблення світової економічної кризи, що такий простій світової економіки обернеться негативом для всіх, зокрема і для України. Але от що дивно: єдина країна, яка не підтримала заклик Кличка, не зупинилася і працює, - це Україна. І найголовніше, що жодне підприємство з тих, які перебувають у власності опозиційних політиків, ні на секунду не припинило роботи. Думаю, що таке нерозуміння ініціативи Кличка в Україні свідчить про те, що керівництво "УДАРу" недооцінює свого лідера. Йому, напевно, потрібно балотуватися на посаду канцлера Німеччини чи на посаду Генсека ООН, а українські простори для нього тісні", - резюмував політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram